Leveranciers

Het Oerei

Oereieren zijn afkomstig van scharrelkippen die worden bij-gevoed met hun oer-dieet uit de natuur: insecten. In de natuur scharrelen kippen bij […]

Geplaatst in

CONO kaasmakers

CONO kaasmakers is een CO2-neutrale kaasmakerij in Nederland. De kaasmakerij ligt midden in het UNESCO werelderfgoed De Beemster in Noord-Holland. […]

Geplaatst in

Heyde Hoeve

Heyde Hoeve is een coöperatie van boeren met de missie het allerlekkerste varkensvlees te leveren uit een betrouwbare Hollandse keten […]

Geplaatst in

Slow Escargots

Lennard ter Hall kweekt op biologische wijze dagverse slakken voor horeca, kleine groothandels en particulieren. De diertjes krijgen verse bladgroenten […]

Geplaatst in

Madame Paté

Liefhebbers van klassiek Franse paté kunnen hun hart ophalen bij Madame Paté. Als dochter uit een slagersgeneratie , sinds 1836, […]

Geplaatst in

Hoeve Sonneclaer

Wij zijn een biologische melkveehouderij met 75 melkkoeien. Onze melk draagt het EKO-keurmerk. Het grootste deel van de melk wordt […]

Geplaatst in

Dutch Quinoa Group

Wij produceren volkoren-glutenvrij- quinoa op Nederlandse bodem. In 2014 zijn we gestart met de teelt en verwerking van quinoa. Wij […]

Geplaatst in

De Wecker

De Wecker beheert een aantal hoogstamfruitboomgaarden. Ik snoei, pluk en verwerk zelf. Ik selecteer het beste fruit waardoor het suikergehalte […]

Geplaatst in

Bommelbeef

Bommelbeef, Betuws Boerderijvlees van familie Hooijer De Piemontese runderen fokken wij zelf op ons familiebedrijf. Ze eten vooral mais en […]

Geplaatst in

Aquafood

In onze kwekerij in Landhorst kweken en verwerken wij meerval. Onze productie is water- en energiezuinig. Wij bieden dagverse of […]

Geplaatst in