Suppliers » Pagina 7
Op het landgoed De Rozephoeve houden wij het Japanse koeienras Wagyu. Dit exclusieve vlees staat bekend om zijn smaakbeleving. Het […]
Zuivelboerin Linda Avezaat maakt kazen, boter, yoghurt en verschillende soorten vla zoals hopjes, chocolade, bananen, frambozen, karamel en vanille. Wij […]
De kringloopaanpak is uitgangspunt voor de bedrijfsvoering van het familiebedrijf Aad&Diny, Arjan en Saskia van Leeuwen. De varkens eten een […]
De Lamperse Hei is een Boertel (3 sterren hotel op een boerderij) in combinatie met vrije uitloop koeien zoals het […]
Onze streekproducten komen uit Nederlands en Belgisch Limburg en staan bekend om hun ambachtelijke bereidingswijze. Wij richten ons op de […]
Onze biologische natuurboerderij staat in het beschermde natuurgebied Wormer-en Jisperveld. Natuurboerin Evelien Al maakt volwaardige zuivelproducten, zoals biokefir, van volle […]
De varkens van de familie Egelmeers leven op een duurzame varkenshouderij. De varkens eten resten uit de humane voedingsmiddelenindustrie zoals […]
Akkerbouwer Martin de Ruiter verbouwt aardappelen, uien, spruiten, wortelen en rode bieten. Kinderen en volwassenen oogsten hun eigen groenten op […]
Onze koeien zorgen iedere dag weer voor verse melk. Van deze melk maken wij de lekkerste toetjes. Van nature hebben onze […]
Familiebedrijf Kesbeke maakt sinds 1948 echte Amsterdamse tafelzuren. Oos Kesbeke koopt zoveel mogelijk zijn grondstoffen van Nederlandse bodem. De uien […]
Heeft u ook een streekproduct waarvan iedereen gaat watertanden?!
Aanmelden