Leveranciers

Zwamburg

Zwamburg is een duurzame paddenstoelenkwekerij, die oesterzwammen kweekt op de koffiedik van de lokale horeca. Zwamburg werkt volgens de principes […]

Geplaatst in

Boeren in het Bos

Boeren in het Bos produceert vlees van Angus en Schotse Hooglander runderen, Tamworth varkens en heideschaap in bOERbossen en natuurgebieden. […]

Geplaatst in

Brosa, Melkvee- en Zuivelboerderij

Om de mensen dichter bij de bron van hun zuivel te brengen, hebben Mark en Ineke van Melkvee- en Zuivelboerderij […]

Geplaatst in

Michiel teelt Michiel kookt

Michiel de Hoog teelt op duurzame wijze groenten. Hij teelt ca 35 verschillende gewassen per jaar in folietunnels en in […]

Geplaatst in

Melktap de Hugtenhoeve

We hebben een volautomatische boerderijwinkel met melktap, waar u verse melk (1 of 2 liter) van onze koeien kunt tappen. In […]

Geplaatst in

De Rozephoeve

Op het landgoed De Rozephoeve houden wij het Japanse koeienras Wagyu. Dit exclusieve vlees staat bekend om zijn smaakbeleving.  Het […]

Geplaatst in

Zuivelboerderij Avezaat

Zuivelboerin Linda Avezaat maakt kazen, boter, yoghurt en verschillende soorten vla zoals hopjes, chocolade, bananen, frambozen, karamel en vanille. Wij […]

Geplaatst in

Ons Boerenerf

De kringloopaanpak is uitgangspunt voor de bedrijfsvoering van het familiebedrijf Aad&Diny, Arjan en Saskia van Leeuwen. De varkens eten een […]

Geplaatst in

Boertel De Lamperse Hei

De Lamperse Hei is een Boertel (3 sterren hotel op een boerderij) in combinatie met vrije uitloop koeien zoals het […]

Geplaatst in

Streekproducten uit Limburg

Onze streekproducten komen uit Nederlands en Belgisch Limburg en staan bekend om hun ambachtelijke bereidingswijze. Wij richten ons op de […]

Geplaatst in