Leveranciers

Iessel Cider

IESSELCider maakt ambachtelijk wild vergiste droge ciders van fruit (appels, peren, kweeperen en pruimen  van  oude rassen van meer dan […]

Geplaatst in

Gradoen Brouwers

Liefde voor bier brouwen en de Maasheggen. Het Maasheggengebied is voor ons dé inspiratiebron. We halen de kruiden uit het […]

Geplaatst in

‘t Nipperke

’t Nipperke is een zachte likorette (14,5%) op basis van natuurlijke ingrediënten karamel en kaneel met een vleugje vanille en […]

Geplaatst in

Bierbrouwerij Nevel

Onze brouwerij werkt met lokale grondstoffen. Van telers uit de regio, die een eerlijke prijs krijgen voor de producten. We […]

Geplaatst in

Kipgoed

Duurzaam, zelfvoorzienend kippenhotel op twee wielen, gemakkelijk te onderhouden en diervriendelijk. En de eitjes… die zijn meteen bij jou op […]

Geplaatst in

Dutch Wasabi

Sander is de eerste verse wasabiteler (Eutrema japonicum) in Nederland. Lokaal geproduceerd. De wasabistam komt oorspronkelijk uit Japan. Verse wasabi […]

Geplaatst in

IJS & KAAS

Familie van Loon heeft een melkgeiten,- en kalverenbedrijf. Bij het bedrijf staan twee boerderijautomaten met ijs en kaas, gemaakt van […]

Geplaatst in

Floating Farm

Floating Farm is een drijvende boerderij die voedselproductie dicht bij de consument brengt, inspeelt op de groeiende mondiale vraag naar […]

Geplaatst in

Local Food Eindhoven

Local Food Eindhoven biedt een origineel cateringconcept. Onze slogan is: ‘Lokaal eten zonder zorgen, bereid met de ambachten van vroeger […]

Geplaatst in

Criens Blauwe Bessen BV

In het hart van het Leudal telen Stefan en Lenny Criens blauwe bessen in de periode eind juni tot half […]

Geplaatst in