Suppliers » Pagina 4
IESSELCider maakt ambachtelijk wild vergiste droge ciders van fruit (appels, peren, kweeperen en pruimen van oude rassen van meer dan […]
Liefde voor bier brouwen en de Maasheggen. Het Maasheggengebied is voor ons dé inspiratiebron. We halen de kruiden uit het […]
’t Nipperke is een zachte likorette (14,5%) op basis van natuurlijke ingrediënten karamel en kaneel met een vleugje vanille en […]
Onze brouwerij werkt met lokale grondstoffen. Van telers uit de regio, die een eerlijke prijs krijgen voor de producten. We […]
Duurzaam, zelfvoorzienend kippenhotel op twee wielen, gemakkelijk te onderhouden en diervriendelijk. En de eitjes… die zijn meteen bij jou op […]
Sander is de eerste verse wasabiteler (Eutrema japonicum) in Nederland. Lokaal geproduceerd. De wasabistam komt oorspronkelijk uit Japan. Verse wasabi […]
Familie van Loon heeft een melkgeiten,- en kalverenbedrijf. Bij het bedrijf staan twee boerderijautomaten met ijs en kaas, gemaakt van […]
Floating Farm is een drijvende boerderij die voedselproductie dicht bij de consument brengt, inspeelt op de groeiende mondiale vraag naar […]
Local Food Eindhoven biedt een origineel cateringconcept. Onze slogan is: ‘Lokaal eten zonder zorgen, bereid met de ambachten van vroeger […]
In het hart van het Leudal telen Stefan en Lenny Criens blauwe bessen in de periode eind juni tot half […]
Heeft u ook een streekproduct waarvan iedereen gaat watertanden?!
Aanmelden