Leveranciers

Michiel teelt Michiel kookt

Michiel de Hoog teelt op duurzame wijze groenten. Hij teelt ca 35 verschillende gewassen per jaar in folietunnels en in […]

Geplaatst in

Melktap de Hugtenhoeve

We hebben een volautomatische boerderijwinkel met melktap, waar u verse melk (1 of 2 liter) van onze koeien kunt tappen. In […]

Geplaatst in

De Rozephoeve

Op het landgoed De Rozephoeve houden wij het Japanse koeienras Wagyu. Dit exclusieve vlees staat bekend om zijn smaakbeleving.  Het […]

Geplaatst in

Zuivelboerderij Avezaat

Zuivelboerin Linda Avezaat maakt kazen, boter, yoghurt en verschillende soorten vla zoals hopjes, chocolade, bananen, frambozen, karamel en vanille. Wij […]

Geplaatst in

Ons Boerenerf

De kringloopaanpak is uitgangspunt voor de bedrijfsvoering van het familiebedrijf Aad&Diny, Arjan en Saskia van Leeuwen. De varkens eten een […]

Geplaatst in

Boertel De Lamperse Hei

De Lamperse Hei is een Boertel (3 sterren hotel op een boerderij) in combinatie met vrije uitloop koeien zoals het […]

Geplaatst in

Streekproducten uit Limburg

Onze streekproducten komen uit Nederlands en Belgisch Limburg en staan bekend om hun ambachtelijke bereidingswijze. Wij richten ons op de […]

Geplaatst in

Noord-Hollands Hof

Onze biologische natuurboerderij staat in het beschermde natuurgebied Wormer-en Jisperveld. Natuurboerin Evelien Al maakt volwaardige zuivelproducten, zoals biokefir, van volle […]

Geplaatst in

Varkensbedrijf Egelmeers

De varkens van de familie Egelmeers leven op een duurzame varkenshouderij. De varkens eten resten uit de humane voedingsmiddelenindustrie zoals […]

Geplaatst in

Beleef het en eet het

Akkerbouwer Martin de Ruiter verbouwt aardappelen, uien, spruiten, wortelen en rode bieten. Kinderen en volwassenen oogsten hun eigen groenten op […]

Geplaatst in