PLUS Verbeeten

Verbeeten’s bijdrage aan een sterke food4foodregio

‘Onze food4foodregio sterker maken’ , zeggen vader en zoon Piet en Jan Verbeeten van de Plussupermarkten in Malden, Vierlingsbeek, Tegelen en Overloon.
Dit doen we door ‘local4local’ in te kopen. Mooie streekproducten vind je bij ons in het schap. Een paar voorbeelden: aardbeien van John van Rooij uit Gemert, asperges van Chico uit Tegelen en Willemsen uit Overloon.  Appels en peren van de familie Wagenberg uit Overasselt.
In de aspergetijd staat een schilmachine opgesteld in onze winkel. Klanten schillen na aankoop direct de asperges. Leuk om te doen en thuisgekomen zijn de asperges kookklaar.
Zorgboerderij de Haam levert eieren: van dichtbij, herkenbaar, vers en met smaak. In de winkel verkopen we de eieren ‘los’. Onze klanten vullen het GIJS-eierdoosje met zelfgekozen eitjes. GIJS is het merk van PLUS voor het product uit de streek.
Een topper is het Heldro-ijs van familiebedrijf Heldens uit Ottersum. De mensen kennen de kwaliteit van Heldro: een familierecept voor ambachtelijk ijs zonder conserveringsmiddel.
Aan het begin van onze werkdag maken we een rondje langs de producten. Veel producten halen we zelf op bij de ondernemers: vers uit de food4foodregio gegarandeerd!

Meer informatie
www.plus.nl
www.chico-asperges.nl 
www.willemssenasperges.nl  
www.vanwagenbergfruit.nl 
www.dehaam.nl
www.heldro.nl
www.aardbeienhof.nl

plus-verbeeten1
Jan Verbeeten