PLUS Fischer

PLUS Fischer voelt als een gezellige huiskamer

‘Ik verwen mijn klanten’, zegt Jos Fischer, ondernemer van PLUS Fischer in Klazienaveen (Drente). Zelf noemt Fischer zich een kind van de streek en dit betekent dat ik maximaal kan inspelen op de vraag van onze klanten.  Gesteund door de inzet van het digitale klantenpanel zorg ik voor het eten.
Mijn supermarkt biedt onze klanten een decor voor lekker eten. Producten uit de buurt en regio  staan dus in het schap, zoals veel zomerfruit. Zelf ben ik een liefhebber van eerlijke producten: lekker onderscheidend en goed voor het milieu. Belangrijk om in stand te houden voor de ondernemers en het behoud van het landschap. Daarom zoek ik exclusieve producten op. Populair zijn de ‘drentse paal’ (een gedroogde worst) en de limburgse vlaaien bij de drentenaren. Onze  ambachtelijke slagerij  met vakslager Roelof Eggens biedt een groot assortiment  aan gedroogde worsten en schenken. Alles zelfgemaakt en op smaak gedroogd in de droogkamer van Fischer PLUS. droge-worst-plus
Roelofs droge worst staat bekend als de worst met het groene touwtje
(van de kleur van PLUS): mager en met een beetje kruidnagel.
Onze paradepaardjes op het gebied van streekproducten zijn  de producenten van DrentsGoed en Gijs. Zij leveren exclusief aan onze PLUS.
In de koffiehoek  kunnen mensen uit de snackmuur een lekkernij trekken.
Het is merkbaar dat de mensen meer interesse hebben in
‘evenwichtig eten’ .  Ze praten er met elkaar over bij een kop koffie.
PLUS Fischer is een gezellige huiskamer.

Meer informatie
www.drentsgoed.nl
www.streekselecties.nl